Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Persoons- en Bedrijfsontwikkeling LMI voorziet in enorme behoefte

‘Alles draait om leiderschap, samenwerken en effectiviteit’

LMI, een formule voor resultaatgerichte persoonlijke en professionele ontwikkeling, blijft doorgroeien. “Door Covid zijn veel mensen en organisaties zich gaan bezinnen op veranderingen. Toen kwam 2022 met bijvoorbeeld schaarse basisproducten, hoge inflatie en personeelstekorten. Dat maakte duidelijk dat onverwachte en grote veranderingen nu eerder regel dan uitzondering zijn”, aldus franchisegever Edwin Hoek van LMI Nederland. “Maar desondanks moeten er in organisaties toch continu resultaten worden geboekt. LMI begeleidt mensen in organisaties zodat ze die resultaten boeken. Ons ruim bewezen proces brengt belangrijke nieuwe inzichten en ontwikkelt ieders persoonlijke leiderschapsstijl.”

‘Er wordt een steeds groter beroep gedaan op leiderschap’

LMI is een internationale formule met een ontwikkelproces waardoor de prestaties van ondernemers, leidinggevenden en ondernemingen verbeteren. Met resultaatgarantie! LMI is actief in meer dan 90 landen. De franchisegever van LMI in Nederland, Edwin Hoek, ziet dat de groei in 2022 verder is opgeveerd.
In Nederland heeft LMI nu 5 franchisenemers, sommigen van hen hebben ‘managing partners’. Ze hebben volop werk. “Bedrijven zijn hard bezig om hun business verder uit te bouwen”, ervaart Hoek. “Maar de zakelijke omgeving is duidelijk veranderd, en dus zoeken veel bedrijven nieuwe wegen om resultaten te blijven boeken. De markt voor LMI is nu beter dan ik ooit in mijn 20 jaar bij LMI heb gezien.”
“Er wordt steeds meer een beroep gedaan op het leiderschap van managers en directieleden. Ze moeten zorgen dat ze de juiste mensen krijgen, motiveren en vasthouden. In een wereld die zo complex en in beweging is, is het belangrijk dat verantwoordelijkheden goed worden gedeeld. Dat vraagt om medewerkers die meer zelfstandig werken, initiatief nemen, goed communiceren en samenwerken, en productief zijn.”

Ontvang gratis meer informatie over LMI Nederland

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

LMI Nederland

×