Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Peter Denkers breidt maaltijdbezorging van Eten met gemak verder uit

Peter Denkers is inmiddels al een vertrouwd gezicht van Eten met gemak in de regio West-Friesland. Via zijn maaltijdservice bezorgt hij, tot groot genoegen van zijn klanten, wekelijks koelverse maaltijden persoonlijk bij mensen thuis. Om aan de toenemende vraag te kunnen voldoen breidt de enthousiaste ondernemer zijn regio verder uit naar de regio Zaanstad/Waterland/Purmerend.

Via de maaltijdservice van Eten met gemak kunnen mensen gevarieerde koelverse maaltijden bestellen, die door Peter aan huis worden gebracht: “Men hoeft niet meer te koken, dat hebben wij al voor ze gedaan”, verteld Peter, die bij zijn klanten een graag geziene gast is: “Ik ben oprecht blij dat ik bij al mijn klanten binnen mag lopen en een praatje mag maken. Als ik maaltijden kom bezorgen zet ik de gerechten altijd even in de koeling en vul samen met de klant de menulijsten in”. De enthousiaste ondernemer voelt zich hierbij als een vis in het water: “Ik ben jarenlang hoofd van de keuken geweest in een regionaal ziekenhuis en vind het ontzettend leuk om mensen van dienst te zijn”.

Uniek aan zijn maaltijdservice is dat de klant de maaltijd naar eigen wens kan samenstellen. “Elke week bieden we een ander menu en heeft de klant de keuze uit 35 verschillende menu’s, waarbij men zelf kan kiezen uit vlees of vis, aardappelen, groenten en samengestelde gerechten zoals een lekkere nasi met kipsaté. De verschillende onderdelen van de maaltijden worden los verpakt in luxe, zwarte schaaltjes. De klant kan vervolgens thuis de maaltijd opnieuw samenstellen. Zo bepaalt de klant dagelijks zelf wat hij of zij wil eten”, zegt Peter.

Over Eten met gemak

Eten met gemak is als franchiseformule onderdeel van Food Connect, een autoriteit op het gebied van versbereide maaltijden en maaltijdcomponenten. In korte tijd is de succesvolle formule gegroeid naar 28 franchisenemers, die in hun eigen bezorggebied de klanten maaltijden aan huis bezorgen.

×