Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Philippe Vorst spreker op Het Nationale Franchise Congres

Philippe Vorst (CEO New York Pizza) is één van keynote sprekers tijdens Het  Nationale Franchise Congres van donderdag 1 oktober a.s. Philippe gaat dan in discussie over o.a. de Wet franchise en corona met Dimitri Yocarini (CEO Olympia Uitzendbureau) en Christel Teeuwen (CEO Primera). Het congres staat onder leiding van BNR presentatrice Marijke Roskam.
New York Pizza

Philippe startte zijn eerste vestiging aan de Spuistraat in Amsterdam met alleen pizzaslices. Inmiddels zijn er meer dan 200 vestigingen en staat in de top 20 van grootste horecabedrijven van Nederland. New York Pizza is sterk onderscheidend. Niet alleen door de producten maar ook door haar gewaagde marketing (‘zo lekker kan bloemkool zijn’ en ‘de lekkerste dozen van Nederland’).

Ook de financiële strategie is gedurfd: “zelf investeren we gemiddeld 180.000 euro en we vragen de ondernemers om zelf om 40.000 euro bij te leggen, ze moeten immers zelf ook risico nemen,” aldus Vorst.

Bent u werkzaam bij het formulemanagement van een franchiseformule en wilt u ook Het Nationale Franchise Congres online bijwonen?

[box]Schrijf u dan hier in, deelname is gratis.[/box]

mede mogelijk gemaakt door:

 

 

 

 

 

×