Phone House gaat telecom van Mediamarkt-Saturn verzorgen

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

The Phone House

Telefonieketen The Phone House gaat ‘shop-in-shop-vestigingen’ openen in de Nederlandse winkels van Mediamarkt en Saturn. Hiermee wordt de huidige telecomafdeling van de Mediamarkt en Saturn-winkels vernieuwd. The Phone House blijft wel bestaan: het gaat om een intensieve samenwerking, geen fusie of overname.

Afgelopen zomer werd al bekendgemaakt dat de bedrijven na een pilot een intentieverklaring hadden ondertekend, waarmee een samenwerking mogelijk werd. Vanaf begin 2014 wordt het concept uitgerold en in alle 45 winkels (32 Media Markt- en 13 Saturn-fillialen) toegepast. ‘’Door onze krachten te bundelen kunnen we onze klanten meer toegevoegde waarde leveren en hen betere service bieden,’’ aldus Barry van Ruiven, directeur van Media Markt en Saturn in Nederland. De samenwerking moet zorgen voor een breder assortiment en meer servicegerichtheid.

Terwijl The Phone House de verkoop van telecom in de Media Markt en Saturn zaken regelt, zorgen de elektronicagiganten voor de inkoop en voorraad van The Phone House. Mogelijk krijgt Saturn ook servicepunten in huidige winkels van The Phone House. De telefonieketen heeft 200 winkels in Nederland.

Het huidige telecompersoneel van de elektronicazaken wordt behouden, maar komt in dienst van The Phone House. Het plan van de partijen is om het telecompersoneelsbestand te verdubbelen van 250 naar 500 medewerkers.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise