Phone House verdwijnt uit groothandel

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

De shop-in-shops van franchiseformule The Phone House in de groothandels van Makro zullen de komende maanden gaan sluiten. Communicatiemanager Merel van Fessem van Makro laat aan RetailNews weten dat de samenwerking niet voldeed aan de verwachtingen die de beide ketens hadden.

De samenwerking tussen de twee ketens ging van start in 2011. Na een succesvolle pilotperiode in de Amsterdamse Makro werd besloten de samenwerking te intensiveren en door te zetten naar alle zeventien vestigingen van de groothandel. Inmiddels hebben de ketens, volgens een woordvoerder van Phone House, intern laten weten de samenwerking te zullen beëindigen. Over twee maanden zullen alle winkels van de franchiseformule verdwenen zijn uit de groothandels.

Afgelopen zomer maakte Phone House bekend vijftig eigen winkels te zullen sluiten als gevolg van een reorganisatie. De focus bij de retailer zou komen te liggen op het samenwerken met andere spelers als Media Markt en Samsung. Inmiddels beschikt de formule over een shop-in-shop in alle vestingen in de Media Markt, terwijl er tevens vijf Samsung Experience Stores geëxploiteerd zullen worden.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

  • Herman

    O, u heeft een zakelijk abonnement vertelde een medewerker van Phone House bij de Makro dan kunnen wij u niet helpen alleen particulieren abonnementen,
    Ik heb hem met verbazing aangekeken !!!!!!!!!!!!!

    Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise