Pim van Asperdt nieuwe franchisepartner Thexton Armstrong

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Pim van Asperdt is Thexton Armstrong’s nieuwste aanwinst en gaat samen met senior franchisepartner Benny Schulte aan de slag als associate franchisepartner om ‘winstlekkage’ bij MKB bedrijven te lijf te gaan in regio Flevoland, Gooi en Eemland.

In zijn bijna tien jaar durende militaire carrière groeide Pim van soldaat door naar officier. Leidinggevenden hun ogen openen, confronteren en uit hun comfortzone halen zodat ze konden groeien, daar lag zijn passie. Na zijn militaire carrière heeft Pim de stap naar het ondernemerschap gemaakt en zijn eigen onderneming met succes uitgebouwd tot marktleider.

Pim van Asperdt, directeur Thexton Armstrong van Asperdt: “Ondernemers helpen glazen plafonds te doorbreken, of ervoor te zorgen dat een ondernemer weer tijd overhoudt om te genieten van het leven en zijn of haar gezin, daar doe ik het voor!” Hoe Pim dat doet? Door scherp, open, eerlijk en soms ook onconventioneel te zijn.

Thexton Armstrong is benieuwd naar jouw drijfveren, net zoals zij graag de voordelen van haar formule aan jou uitleggen. Vraag hier het informatiepakket aan.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.