Pinchos, Zweeds app-based restaurant, komt naar Nederland

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

De Zweedse franchiseformule Pinchos wil uitbreiden in Nederland. De franchiseformule is een app-based restaurantconcept, waarbij er gereserveerd, besteld en betaald kan worden via de Pinchos App. De formule is hiermee het eerste restaurant ter wereld die deze methode hanteert.

Pinchos is in 2014 opgericht. De formule beschikt momenteel over bijna 30 vestigingen en is van plan om er nog 12 te openen dit jaar. De franchiseformule breidt naast Zweden ook in Noorwegen en Denemarken flink uit. De keuken van Pinchos is vergelijkbaar met tapas. De formule serveert kleine culinaire gerechtjes en het restaurant is geheel in moulin-rouge stijl ingericht.

Pinchos App

De Pinchos appt biedt verschillende mogelijkheden naast het bestellen, reserveren en betalen, is er ook een shareknop naar Facebook, routebeschrijving naar het gereserveerde restaurant en kunnen er bonuspunten gespaard worden. Verder fungeert de app ook als persoonlijke ober, er kunnen hapjes en drankjes mee worden besteld.

Master Franchisee

De franchiseformule staat ook open voor entrepreneurs die de Master Franchisee in Nederland willen worden. Met de master licentie verkrijgt de ondernemer het alleenrecht op de expansie in Nederland.  De kwaliteiten waarnaar ze op zoek zijn, is een ondernemer met veel ervaring in food en over voldoende eigen vermogen beschikt om meerdere nieuwe vestigingen te kunnen openen.

Geïnteresseerden kunnen zich melden bij Customerfactory op 070 – 345 34 30 of info@customerfactory.nl.

 

 

 

Delen:

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website