Pirtek beloond voor internationale groei

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Pirtek franchise

Franchiseformule Pirtek heeft een nationale award op de Britse ‘BFA HSBC Franchisor of the Year Awards’ gewonnen. De aanbieder van on-site hydraulische slangvervanging won de prijs voor ‘Internationale Prestatie’. De juryleden waren onder de indruk van de internationale ontwikkelingen bij Pirtek.

“We hebben al een aantal jaar internationale groei gerealiseerd door het vergroten van onze focus op het toepassen van lokale strategieën op elke markt, binnen het kader van een internationale mindset. Onze voorzitter Kelvin Roberts heeft zelfs Duits geleerd om onze transformatie in Duitsland te vergemakkelijken. Deze strategie heeft er toe geleid dat onze status als marktleider flink is verstevigd.”, aldus Alistair Wiggins, CEO Pirtek UK.

De franchiseformule begon in 1988 in de UK en is gespecialiseerd in het vervangen van hydraulische slangen en leidingen op locatie bij de klant. De formule heeft wereldwijd 300 servicecentra en on-site teams. In Oostenrijk is de franchiseformule net gestart en Italië zit ook in de pijplijn. In Nederland en Belgie heeft Pirtek 20 servicecentra. Door te focussen op de ontwikkeling van de formule op de lokale markten en het continu realiseren van een hoog serviceniveau werd er de afgelopen twee jaar een groei van 25 procent per jaar gerealiseerd in Europa.

Wilt u zelf ook franchisenemer worden bij Pirtek? Lees dan hier meer informatie over de franchiseformule, of vraag hier direct geheel vrijblijvend informatie aan.

 

 

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.