Pirtek Europe neemt Slangakuten over

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Het in Engeland opgerichte Pirtek Europe Limited (“Pirtek Europe”) neemt het Zweedse Slangakuten AB over. Slangakuten is in Zweden de marktleider in hydraulische slangvervanging. Door de overname kan de Scandinavische markt sneller bediend en uitgebreid worden.

Pirtek Europe is Europees marktleider in het op locatie vervangen van  (hydrauliek) slangen. Met de overname van Slangakuten, verstevigt Pirtek deze positie. Voor Slangakuten betekent dit dat in één klap een degelijke organisatie met voldoende kennis beschikbaar is, waarmee de Scandinavische markt sneller bediend en uitgebreid kan worden.

Alex McNutt, Group CEO van Pirtek Europa hierover: “Ik ben bijzonder enthousiast dat Slangakuten nu een onderdeel is van onze keten en we kijken met veel vertrouwen er naar uit met Stefan Fallenius als Managing Director de Scandinavische markt uit te breiden. Slangakuten is uitstekend georganiseerd en het levert een substantiële meerwaarde voor onze Europese activiteiten.”

Stefan Fallenius, CEO en tevens oprichten van Slangakuten: “Ik ben opgetogen toe te treden tot de Pirtek Europe groep. Dit stel ons in staat onze marktpositie te verstevigen en uit te bouwen. De komende maanden wordt de Pirtek huisstijl doorgevoerd om de excellente service van deze formule aan te bieden aan zowel de bestaande Slangakuten klanten als aan nieuwe.”

Over Pirtek Europe

In 1988 trad Pirtek toe tot de Europese markt met een vestiging in het Verenigd Koninkrijk. De Benelux markt wordt vanaf 1997 bediend vanuit Rotterdam. Inmiddels telt Pirtek Europe 185 service centers en heeft ruim 725 servicewagens operationeel. Pirtek is niet alleen sterk vertegenwoordig in het Verenigd Koninkrijk  en de Benelux, maar is tevens marktleider in Duitsland, Oostenrijk, Ierland en nu ook Scandinavië.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.