Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Pirtek krijgt nieuwe eigenaar

30 november 2018
Pirtek Europe, waar ook Pirtek Nederland onder valt, is overgenomen door PNC Riverarch. Pirtek levert diensten voor het overbrengen van vloeistoffen en het ter plaatse vervangen van slangen voor gebruikers van hydraulisch aangedreven apparatuur.

De klanten van Pirtek hechten veel waarde aan de reactietijd van één uur, 24/7 service en landelijke dekking. Pirtek heeft een divers klantenbestand in een breed scala van industrieën in het Verenigd Koninkrijk en op het Europese vasteland en heeft een franchisemodel dat de afgelopen 26 jaar een unieke naamsbekendheid heeft opgebouwd. Eind december 2014 bestond het bedrijf uit 125 franchisenemers die 171 centra in 6 landen beheren. Pirtek Europe maakt deel uit van een wereldwijd netwerk van Pirtek dat onder het wereldwijde merk Pirtek USA en Pirtek Fluid Transfer Solutions opereert.

Alex McNutt, CEO van Pirtek Europe: “Ik ben trots op het succes dat ons bedrijf en onze franchisenemers de afgelopen 30 jaar hebben behaald door onvermoeibaar te werken voor onze klanten.  We zijn blij dat we die traditie van succes kunnen voortzetten met onze nieuwe partners bij PNC Riverarch, PPM America Capital Partners en Golub. PNC heeft veel ervaring in internationale franchising en we kijken uit naar de groei van ons eersteklas merk en het leveren van een ongeëvenaarde service aan al onze klanten”.

×