Pitch&Putt Golf Papendal gekozen tot beste golfbaan 2013

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Pitch&Putt Golf Suzanne Bosch

Maandag 20 januari jl. is tijdens de landelijke Pitch&Putt Golf Marketing- en Communicatiedag in Koudum de beste Pitch&Putt Golfbaan van 2013 gekozen. Hierbij moest de golfbaan voldoen aan onder andere greenkeeping, marketing & communicatie en franchisenemerschap. Uit alle 25 golfbanen van de franchiseformule is Suzanne Bosch van Pitch&Putt Golf Papendal als winnares gekozen en mag de titel ‘Beste Pitch&Putt Golfbaan 2013’ dragen

De jonge ondernemer is ontzettend blij met de uitverkiezing: “Samen met mijn team heb ik afgelopen jaar hard gewerkt en de titel ‘Beste Pitch&Putt Golfbaan van het jaar’ is voor mij dan ook een hele belangrijke waardering. Ik ben heel erg trots op mijn medewerkers.

We besteden veel zorg aan het onderhoud van onze Pitch&Putt Golfbaan. Daar komen de bezoekers in eerste instantie toch voor. De baan is ons belangrijkste visitekaartje en we proberen continue om de kwaliteit zo hoog mogelijk te houden. Consequent gebruik maken van de huisstijl vind ik ook heel erg belangrijk. Zeker als je onderdeel bent van een landelijk merk, is een uniforme uitstraling essentieel. Verder ben ik actief bezig met lokale marktbewerking door diverse acties uit te zetten en het actueel houden onze baanpagina. Ik ben continue bezig om Pitch&Putt Golf Papendal goed zichtbaar én vindbaar te maken voor een breed publiek en dat is het afgelopen jaar zeker gelukt!” Naast het leiden van de baan in Papendal is Bosch ook lid van de franchiseraad van Pitch&Putt Golf en zet ze zich in voor de NPPB (Nederlandse Pitch&Putt Bond).

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.