Pizza Hut gaat opnieuw uitbreiden in Nederland

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Pizza hut

Franchiseformule Pizza Hut gaat terugkeren in Nederland. Dit heeft Yum Brands, het moederbedrijf van de formule, deze week besloten. Ruim 15 jaar geleden was het bedrijf ook al actief in Nederland, maar dit was zonder succes.

Ondernemers Soeniel en Rakesh Sewnarain hebben dit samen met het moederbedrijf tot stand gebracht. “Pizza Hut heeft in Nederland nog steeds een naamsbekendheid van 90 procent. Een groot deel van de bevolking is dan ook nog in de veronderstelling dat Pizza Hut vele filialen in Nederland exploiteert”, laten ze op NU.nl weten.

De formule zal beginnen in Rotterdam, Utrecht en Amsterdam. Daarna wil het moederbedrijf sowieso nog 15 restaurants openen. Dit wil het bedrijf op drukbezochte plekken als winkelcentra en stations gaan doen. Het doel is om uiteindelijk te zorgen voor een landelijke dekking.

Pizza Hut Express was eerder al gevestigd in Nederland, vanaf de jaren 80 was het bedrijf actief in onder andere Den Haag, Rotterdam en Amsterdam. Er is op dit moment echter nog één Pizza Hut actief in Rotterdam. Deze draagt alleen de naam van de formule en heeft een eigen assortiment.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website