Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Pizzabakkers opent ‘to go’ vestiging in de Jordaan

Vanaf 15 december worden er in de houtoven van de nieuwe De Pizzabakkers to go, pizza’s gebakken op een unieke locatie in de Jordaan. De pizzaiolo’s zijn specialisten in het bereiden van houtovenpizza’s, met huisgemaakte sauzen en toppings.

Je pizza, salade of antipasti wordt bereid op een van de mooiste plekjes van de Amsterdamse binnenstad met uitzicht op de Westertoren. Kun je niet wachten tot je thuis bent, dan kun je je eten op een van de bankjes aan het water opeten. Bij De Pizzabakkers kun je kleine lunchpizza’s of pizzadini, gegrilde broodjes met diverse soorten beleg halen voor een snelle werk lunch.

Houtovenpizza’s

De formule De Pizzabakkers staat bekend om de dunne houtovenpizza’s, die volgens authentiek Italiaans recept vers en in huis worden gemaakt. Ambachtelijkheid staat bij de formule hoog in het vaandel. Een deel van de producten wordt rechtstreeks uit Italië gehaald zoals zachte parmaham, pittige pancetta of artisjokken uit Sardinië.

Pizza & prosecco

Bij De Pizzabakkers draait het naast pizza ook om prosecco. In Nederland word er bij bubbels vaak vooral aan speciale gelegenheden gedacht, als het aan de Italianen ligt, kunnen bubbels elke dag. Naar eigen zeggen van de formule doet de combinatie van pizza & prosecco doet je verlangen naar de zomer.

Antipasti & tiramisu

Daarnaast kun je bij De Pizzabakkers terecht voor lekkere borrelhapjes. Wat dacht je van olive al forno, romige burrata of antipasti misti? Zin in zoet? Dan is er onder meer tiramisu volgens geheim recept met een glas huisgemaakte limoncello.

×