Plantage Pontier in Vlaardingen opent haar deuren

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids


Op 8 september 2011 opende Gerard Pontier met trots en op zeer feestelijke wijze zijn nieuwe Plantage boekhandel op het Veerplein te Vlaardingen. De winkel, vroeger bekend als boekhandel Den Draak, is bijna onherkenbaar veranderd. Afgelopen donderdagavond was de winkel onder het genot van een lekker hapje en drankje voor het eerst te bewonderen.

Onderscheidend ondernemerschap is wat volgens wethouder Economische Zaken van de gemeente Vlaardingen, Ruud de Vries, nodig is in een tijd waarin bol.com het veel boekhandelaren moeilijk maakt. “Deze nieuwe Plantage boekhandel nodigt uit om naar binnen te lopen”, aldus de wethouder.

Plantage Pontier is een boekhandel waar persoonlijke aandacht en advies centraal staat. “Dit is een groot voordeel van ons ten opzichte van internetboekhandels. Wij bieden mensen een fijne plek om naar toe te gaan, waar je boeken kunt inkijken en een praatje met elkaar kunt maken. Het is een plek met sfeer. Daarnaast is het ook bij ons mogelijk binnen 24 uur te leveren, net als bol.com. Ons assortiment onderscheid zich door een mooie mix van boeken (waaronder ook E-books en luisterboeken) en geschenken zoals de Bongo Belevenisbonnen. Je moet steeds op zoek gaan naar nieuwe wegen, nieuwe uitdagingen, en dit vergt een hoop creativiteit. Maar dit is juist waar ik plezier uit haal!”, aldus Gerard Pontier.

dinsdag 13 september 2011.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.