Plus gaat samenwerking aan met Ubermart

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Franchisers van supermarktketen Plus gaan samenwerken met Ubermart. Door middel van dit platform kunnen de supermarkteigenaren online bestelde boodschappen binnen twee uur thuisbezorgen bij de klanten.

Er is een pilot gestart bij de franchisevestigingen in het Zuid-Hollandse Bergschenhoek en Benthuizen. Afgelopen maandag is het systeem officieel gelanceerd. Jordy Koelhuis, van de vestiging in Bergschenhoek heeft tegen Distrifood gemeld: “Consumenten bestelden gedurende de proefperiode een ongekend aantal bestellingen”. De orders worden gepickt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hierna bezorgen ze de bestellingen met elektrische bakfietsen.

Sinds eind vorig jaar bezorgt Ubermart al boodschappen in Rotterdam. Consumenten die geregistreerd staan bij het platform, kunnen aangeven welke producten van Albert Heijn ze graag willen ontvangen. Vervolgens worden de boodschappen door een personal shopper aangeschaft en binnen twee uur thuisbezorgd. Deze bezorgdienst werkt volledig onafhankelijk van de Zaanse supermarktketen.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.