Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Plus gaat samenwerking aan met Ubermart

15 oktober 2015
Franchisers van supermarktketen Plus gaan samenwerken met Ubermart. Door middel van dit platform kunnen de supermarkteigenaren online bestelde boodschappen binnen twee uur thuisbezorgen bij de klanten.

Er is een pilot gestart bij de franchisevestigingen in het Zuid-Hollandse Bergschenhoek en Benthuizen. Afgelopen maandag is het systeem officieel gelanceerd. Jordy Koelhuis, van de vestiging in Bergschenhoek heeft tegen Distrifood gemeld: “Consumenten bestelden gedurende de proefperiode een ongekend aantal bestellingen”. De orders worden gepickt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hierna bezorgen ze de bestellingen met elektrische bakfietsen.

Sinds eind vorig jaar bezorgt Ubermart al boodschappen in Rotterdam. Consumenten die geregistreerd staan bij het platform, kunnen aangeven welke producten van Albert Heijn ze graag willen ontvangen. Vervolgens worden de boodschappen door een personal shopper aangeschaft en binnen twee uur thuisbezorgd. Deze bezorgdienst werkt volledig onafhankelijk van de Zaanse supermarktketen.