Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Plus snelste stijger in GfK Zomerrapport

Franchise Plus supermarkt Delft
Franchise formule Plus is in het GfK Zomerrapport van plaats 11 gestegen naar plaats 3. Hiermee is de formule de snelste stijger in het Zomerrapport. Bij het onderzoek worden zeventien supermarktformules door consumenten beoordeeld op negen punten. Denk bijvoorbeeld aan lage prijzen, personeel en winkeluitstraling.

De Top 10

In de top 10 staan drie franchiseformules, die in vergelijking met het vorige rapport allen minimaal drie plekken zijn gestegen. Albert Heijn is weer terug in de top 10. Waar het eerder op de 12e plek stond, staat de Zaanse supermarktformule nu op plaats 9. Jumbo is van plaats 10 naar plaats 6 gestegen en franchise formule Plus is van plaats 11 naar plaats 3 geklommen. Boon’s Markt is voor het eerst opgenomen in de lijst en staat meteen op de 10e plaats. Hiermee vervangt de formule MCD, de andere formule van de familie Boon, dat op termijn stopt met de formule.

Emté, dat eerder dit jaar door Sligro werd verkocht en werd omgebouwd naar Jumbo of Coop, stond in de vorige editie nog op de 3e plaats.

×