Poging McDonald’s tot stopzetten van bezorgdienst tevergeefs

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Het lukt franchiseformule McDonald’s niet om bezorgdienst Ring2Bring te stoppen met het bezorgen van eten van McDonald’s aan huis in Amsterdam. McDonald’s is al bijna anderhalf jaar bezig de bezorgdienst halt toe te roepen. Volgens een woordvoerder van de fastfoodformule zou het bezorgen van eten een negatieve impact hebben op de kwaliteit van het eten. Dit is ook de reden dat McDonald’s zelf geen bezorgdienst aanbiedt.

Eigenaar van Ring2Bring, Razzaak Jarmohamed, is geïnteresseerd in een samenwerking met McDonald’s. Dit maakt hij kenbaar in een artikel in Het Parool. “‘Wij doen er alles aan om op een zo goed mogelijke manier te bezorgen: temperatuurregelaars, warmhoudboxen, noem maar op. Als we samen zouden werken, zou onze bezorger misschien niet meer in de rij hoeven staan en komt het eten nóg warmer bij onze klanten aan.” De eigenaar is niet van plan te stoppen met de bezorgdienst.

Ring2Bring is momenteel alleen actief in Amsterdam en bezorgt ook producten van o.a. Burger King, Kentucky Fried Chicken en twaalf Amsterdamse restaurants.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website