Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Poké Perfect nu ook in Rotterdam

Franchiseformule Poké Perfect opende onlangs haar nieuwe vestiging aan de Binnenweg in Rotterdam. De zaak komt in het oude pand van Yoghurt Barn. De nieuwe vestiging van Poké Perfect is ook meteen de grootste van alle 14 vestigingen. Zoals de naam al doet vermoeden is Poké Perfect expert in de poké bowl: een gezonde en snelle maaltijd gemaakt met verse ingrediënten en een gezond alternatief voor de klassieke fastfood. De formule is in 2016 opgericht door Quinta en Gerrit Jan Witzl

Gerrit Jan: “Onze initiële doelstelling is om aanwezig te zijn in alle 32 Nederlandse steden met een bevolking van meer dan honderdduizend inwoners, zodat we onze klanten dichtbij kunnen bedienen. Dit realiseren we deels door eigen vestigingen en deels via franchising. Daarnaast leggen we uiteraard de nadruk op bezorging, met de meeste locaties die ook beschikken over een aparte bezorglijn.”

Deze uitbreiding van de succesvolle formule markeert een nieuwe mijlpaal in de groei van Poké Perfect. De nieuwe Poké Perfect-vestiging in Rotterdam bevindt zich in een monumentaal pand in de historische Oude Binnenweg, te midden van de levendige culinaire scene van de stad. Quinta: “Rotterdam stond al sinds vanaf het begin hoog op ons verlanglijstje. De veelzijdigheid van de stad en haar levendige sfeer passen perfect bij onze visie. Na lang zoeken hebben we eindelijk de ideale locatie gevonden en we zijn dan ook erg blij dat nu ook Rotterdammers blij kunnen maken met onze producten!”

Met 14 vestigingen in steden als Almere, Den Bosch, Den Haag, Dordrecht, Amsterdam, Leiden, Nijmegen, Utrecht en nu Rotterdam, heeft Poké Perfect een stevig fundament opgebouwd in Nederland. Het concept biedt een scala aan signature bowls, zoals The Witzel met zalm, avocado en komkommer, evenals een breed scala aan bijgerechten, desserts en tijdelijke specials. Gasten kunnen ook hun eigen bowl samenstellen, met keuze uit diverse basis-ingrediënten, toppings en sauzen.

Poké Perfect is een echt familiebedrijf waar passie en toewijding centraal staan. Duurzaamheid is een belangrijke pijler, met een focus op lokale inkoop en zorgvuldig geselecteerde ingrediënten. Met vijftien vestigingen in Nederland biedt Poké Perfect een smakelijke en aanpasbare ervaring, met zowel zitgelegenheid als afhaal- en bezorgopties.

×