Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Poké Perfect opent in Almere

Sinds de opening van de eerste locatie van de Amsterdamse Prinsengracht wist het healthy food concept al snel een grote fan base op te bouwen. Poké Perfect, bekend van haar specialisatie in gezonde maaltijden, heeft in de eerste week van juni weer een nieuwe locatie geopend in Almere. Het pand is gevestigd aan de Grote Markt.

Met de opening van deze nieuwe vestiging heeft Poké Perfect nu acht locaties in Nederland waarvan er vijf in Amsterdam zitten, één in Utrecht en één in Den Bosch. ‘’Poké Perfect brengt al mijn passies samen: gezond en vers eten, en als ondernemer deel uitmaken van een mooi, duurzaam concept. De laatste hand wordt nu gelegd aan de locatie en ik kijk er enorm naar uit om de lekkere bowls en sushiritto’s te kunnen introduceren in Almere!’’ Aldus Sofia Popal, franchisenemer van Poké Perfect Almere.

Poké bowls

Poké Perfect is naar eigen zeggen expert in poké bowls: een gezonde, snelle en volwaardige maaltijd die een goed alternatief is voor fast food. Onlangs lanceerde de franchiseformule als eerste in Nederland een nieuw concept: de warme poké bowl.

Bedrijfscultuur

Oprichters Quinta en Gerrit Jan Witzel zijn opgegroeid in een gezin van vijf kinderen, waarvan een deel inmiddels werkzaam is bij Poké Perfect. Volgens Quinta is het familiegevoel de fundering van hun bedrijfscultuur, het wordt in iedere zaak doorgevoerd. Duurzaamheid is ook belangrijk bij Poké Perfect, zo komen producten voor het grootste deel van lokale boeren en zijn leveranciers gekozen op basis van duurzaamheid.

De nieuwe vestiging in Almere is zeven dagen per week geopend van 11.30 tot 21.00 uur.

[box]Wil je meer weten over franchisen bij Poké Perfect? Klik dan hier voor meer informatie![/box]
×