Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Poké Perfect verschijnt in Alphen aan den Rijn

Poké Perfect opent op 4 juni een nieuwe locatie aan de Van Mandersloostraat 55 in Alphen aan den Rijn. Poké Perfect is sinds de opening van de eerste locatie aan de Prinsengracht in Amsterdam snel aan het uitbreiden. Dit komt onder andere door de sterke fan base die Poké Perfect in een korte tijd wist te realiseren.

Poké Perfect is een gezond foodconcept en streeft naar een gezonde en bewuste levensstijl. Inmiddels heeft het concept 13 vestigingen in Almere, Amsterdam, Dordrecht, Den Bosch, Leiden, Utrecht en Nijmegen. Poké Perfect heeft onlangs een vestiging in Den Haag en Hilversum geopend en binnenkort komt daar een vestiging in Deventer bij. Alphen aan de Rijn is de veertiende locatie. Poké Perfect opende in 2016 haar eerste poké restaurant in Nederland en is inmiddels een groot begrip geworden.

Poké Perfect Alphen aan den Rijn

De nieuwe Poké Perfect is gevestigd in het gezellige centrum van Alphen aan den Rijn. Het bevindt zich op de kruising van de Van Mandersloostraat, Aarkade en Hooftstraat, en is op korte loopafstand van de Oude Rijn. De locatie wordt gerund door franchisenemer Mélissah Knapen: “Toen ik Poké Perfect ontdekte, wist ik meteen: dit is iets voor mij. Ik streef naar een gezonde en bewuste levensstijl en Poké Perfect sluit daar perfect op aan. In mijn woonplaats, Alphen aan den Rijn is er naar mijn menig te weinig aanbod aan gezond en kwalitatief goed eten, wat ook nog eens heerlijk smaakt, dus ik denk dat Poké Perfect hier heel goed zal worden ontvangen en ik kan niet wachten om de deur te openen.”

Sushibowl

Poké Perfect weet als geen ander hoe dé perfecte poké bowl eruit ziet: een gezonde, snelle en vullende maaltijd die een goed alternatief is voor fastfood. Het gerecht komt oorspronkelijk uit Hawai. De kleurrijke ingrediënten maken de consument blij. Poké Perfect biedt een gevarieerd menu aan, zoals The Witzel met zalm, avocado en komkommer. Daarnaast kunnen gasten zelf een bowl samen stellen: van de basis tot de toppings en de saus.

Lokale producten

Bij Poké Perfect draait het om passie en toewijding, zowel voor de gasten, het bedrijf als de producten. Er wordt veel waarde gehecht aan duurzaamheid. Ingrediënten komen zoveel mogelijk van lokale boeren. Leveranciers worden met veel aandacht uitgezocht. De cherrytomaatjes groeien bijvoorbeeld in Amsterdam Osdorp. We proberen voedselverspilling zoveel mogelijk te reduceren.

Gasten kunnen de bowl in de vestiging van Poké Perfect consumeren, maar kunnen er ook voor kiezen maaltijden af te halen of te laten bezorgen. Poké Perfect is voornemens 25 nieuwe vestigingen te openen in de Benelux en is om deze reden opzoek naar nieuwe franchisenemers.

 

Ontvang gratis meer informatie over Poké Perfect

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Poké Perfect