Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

PostMasters: 30% groei en 4 nieuwe vestigingen 

”Natuurlijk waren er zorgen toen de eerste lockdown werd afgekondigd”, vertelt franchisegever Thomas van der Lubbe van PostMasters. ”Maar wij zagen meteen een grote verschuiving naar onze verzendoplossingen. Je zag vrijwel meteen dat overal in het land en ook internationaal de detailhandel massaal koos voor focus op de verkoop via het web. En daar spinnen wij garen van.”

PostMasters zie voor haar huidige franchisenemers en nieuwe ondernemers ook hierin de grote kansen om succesvol te ondernemen. Want de formule verzorgt niet alleen de verzendingen. PostMasters adviseert, implementeert en regelt alles voor de detailhandel online. Van webshop software tot logistieke koppelingen. ”Dit is het verdienmodel van de toekomst”, aldus Van der Lubbe.

30% groei in Corona-tijd 

Van der Lubbe heeft hoge verwachtingen. Ook na corona: ”Sterk onderscheidend is dat wij al 15 jaar succesvol zijn, onze eigen software hebben en uitstekende contracten hebben met vrijwel alle pakketvervoerders in Nederland.  Het lijkt wel of onze formule met de explosie van online verkopen nu echt volledig tot zijn recht gaat komen. 30% groei en dat in deze corona-tijden, is echt spectaculair. Je begrijpt dat ik razend trots ben op de formule en onze ondernemers.”

Vier nieuwe Postmasters en succes van eigen vestiging Arnhem

Komende weken opent PostMasters maar liefst vier nieuwe locaties: In Nijverdal, Vroomshoop, Barneveld en Eindhoven. ”Onze eerste vestiging was in onze thuisbasis, in Arnhem. We zaten daar eerst op de verkeerde locatie. Na verhuizing naar de huidige zichtlocatie is de vestiging aan de Steenstraat uitgegroeid tot een van de iconen van Arnhem. Dit is een eigen vestiging die we ook gebruiken voor het uittesten van innovaties en nieuwe producten en diensten.”

[box]Interesse om in de snelst groeiende bedrijfstak een onderneming te starten? Vraag dan vrijblijvend informatie aan.[/box]
×