PostMasters bestaat 5 jaar!

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

PostMasters
PostMasters viert aankomende maand haar 5 jarig bestaan. Oprichter Thomas van der Lubbe opende vijf jaar geleden officieel de eerste PostMasters Store in Arnhem. Inmiddels is PostMasters uitgegroeid naar een franchise van 8 winstgevende vestigingen.

In de afgelopen vijf jaar is er veel verandert. Zo werden de eerste pakketten slechts verzonden met UPS. Nu na vijf jaar worden pakketten naast UPS verzonden met DPD, DHL, FedEx, Sandd, Schenker en TNT. De postmarkt is ontzettend in beweging en door onze onafhankelijkheid en expertise van de markt kunnen wij klanten altijd het beste advies geven en alternatief voorleggen.  

PostMasters kent grote populariteit onder MKB’ers door de complementaire diensten. Ondernemers erkennen als geen ander het gemak dat ze al hun verzendingen, mailings en drukwerk bij één partij onder kunnen brengen. Met name webshops, grafische ontwerpers, communicatie en reclamebureaus zijn zeer positief te spreken over het all-in-one concept. Één adres voor alle verzendingen, digitaal print en drukwerk en fotoprint, tot groot formaat toe. De klanten van PostMasters zijn zeer divers en nog steeds groeiende over alle vestigingen. PostMasters ziet de toekomst zonnig tegemoet.

dinsdag 12 april 2011.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.