PostMasters breidt samenwerking uit met DPD

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Franchiseformule PostMasters en pakketbezorgers DPD gaan hun samenwerking verder uitbreiden. Met de uitbreiding komt PostMasters tegemoet aan de toenemende vraag onder consumenten, ondernemers en het MKB om een bredere keuze als het gaat om post- en pakketverzending, hierdoor zijn ondernemers niet meer afhankelijk van één verzendmaatschappij.

PostMasters wil de dienstverlening in de loop van het jaar uitbreiden naar 100 locaties door het hele land. Door de samenwerking levert PostMasters een concept voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Het traditionele concept van postagentschappen staat onder druk vanwege dalende vergoedingen. PostMasters gaat door het verhogen van het aanbod de concurrentie aan.

PostMasters is een franchisenetwerk van Business Centers voor allerlei print- en drukwerk en verzendingen, speciaal gericht op particulieren, ondernemers en MKB. Het doel is om eind 2017 15 vestigingen te hebben, in vergelijking met 12 op dit moment.

Naast de Business Centers heeft PostMasters ook een  Express-formule die zich richt op een shop-in-shop concept. De ambitie is om eind 2017 te groeien naar 60 vestigingen, op dit moment zijn dat er 20.

Bent u geïnteresseerd in het franchisen bij PostMasters? Klik dan hier voor meer informatie.

 

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise