Postmasters: Grote uitdaging en kansen voor logistieke dienstverlening in Rotterdam

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids


Rotterdammer in hart en nieren Michel Krijgsmans is deze maand van start gegaan met een PostMaster vestiging op de Goudse Singel in Rotterdam.

Als oud accountmanager van TNT Express weet Krijgsmans als geen ander dat er behoefte is aan goede logistieke dienstverlening voor het MKB in Rotterdam. Hij denkt daarom ook dat PostMasters deze functie goed zou kunnen vervullen.
Ook door het verdwijnen van de volwaardige postkantoren is er behoefte aan expertise op dit gebied en een vaste plek waar het MKB terecht kan om  advies te krijgen voor verzendiensten voor hun webshops, post en voor direct marketing en mailings. Daarnaast biedt hij ook de pakket verzenddiensten zowel nationaal als internationaal aan. “Pakketverzendingen en mailingen zijn belangrijk, maar ik voorzie ook in de behoefte voor kwalitatief hoogwaardig (digitaal) drukwerk dat direct geleverd kan worden. Daarnaast hebben we goede samenwerkingen met drukkerijen om ook offset producten en diensten te kunnen leveren”, aldus Michel Krijgsmans.

dinsdag 26 maart 2013.

 

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website