Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

PostMasters opent eerste Logistics Center


PostMasters zal op 1 september de deuren openen van haar 9e vestiging. Deze vestiging wordt het eerste PostMasters Logistics Center op een industrieterrein. Ondernemers kunnen bij het Logistics Center van PostMasters postzaken en drukwerk regelen en tevens kantoorartikelen kopen. Het Logistics Center van PostMasters biedt ruime openingstijden en voldoende gratis parkeergelegenheid. PostMasters verwacht positieve resultaten van dit eerste Logistics Center wat te vergelijken is met een TNT Business Point.

Kantoorartikelen, alle postzaken en drukwerk onder één dak, ruime openingstijden en voldoende gratis parkeermogelijkheden: dat is in het kort wat de ondernemer kan verwachten van het PostMasters Logistics Center. Het Logistics Center van PostMasters biedt een volledig assortiment. Van het ophalen, frankeren en verzenden van post en pakketten voor binnen- en buitenland, tot en met express- en koeriersdiensten, alsmede de aankoop van producten uit het zakelijke assortiment en de productie van drukwerk.

PostMasters heeft al diverse winkels ge-rebrand naar een PostMasters filiaal. Opvallend is dat een fotoshop of copyshop  transformeren naar een PostMasters filiaal meteen goede resultaten oplevert voor de betreffende ondernemers.

dinsdag 5 juli 2011.