PostMasters Wormerveer/Zaanstad na 2 maanden al groot succes

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Thomas van der Lubbe
Na jaren in de grafische sector te hebben gewerkt en eigenaar te zijn geweest van een repro bedrijf is  Jelle Zweers PostMasters Zaanstad in Wormerveer gestart. “Pakketverzendingen en mailingen hebben nu mijn prioriteit en ik heb daar al leuke orders voor binnengehaald. Onder meer de  deelgemeente Wormer heb ik direct al kunnen helpen met een grote mailing. In korte tijd weten bedrijven mij nu al goed te vinden voor onder meer pakketverzendingen.” Aldus Jelle.

“PostMasters biedt heeft een breed aanbod op repro, digitaal drukwerk en pakketverzendingen. Elk bedrijf dat ik binnenloop heeft behoefte aan deze diensten dus elke bedrijf is een potentiele klant.  Bedrijven kunnen sterk besparen door hun post en repro aan ons uit te besteden.”

PostMasters Franchise
PostMasters is een niche speler in de logistieke pakket- en postmarkt. Door de combinatie van concurrerende prijzen, uitstekende producten en altijd in de buurt van haar MKB klanten heeft PostMasters een belangrijk concurrentie voordeel. PostMasters is de nummer 1 franchise op gebied van Logistiek en Digitaal drukwerk. Directeur Thomas van der Lubbe (op de foto) is tevreden over de ontwikkeling van de formule: “We groeien gestaag door waardoor we inmiddels 16 vestigingen hebben.”

dinsdag 12 maart 2013.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.