Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

PostMasters zet groei door in 2014

PostMasters
Franchiseformule PostMasters voorziet groei in 2014. “Het jaar 2013 stond in het teken van consolidatie en lichte groei”. Dit laat Thomas van der Lubbe, directeur/eigenaar van de PostMasters keten weten.

“Het was tijd om de formule nog scherper neer te zetten, en de processen in de winkels te verbeteren. Nu alles helemaal klaar staat is het belangrijk om door te pakken. Omdat tegenwoordig steeds meer postkantoren en agentschappen worden ontbonden of stoppen en de opmars van de webwinkels flink doorzet, zien wij in onze vestigingen een toename van klanten die onze diensten waarderen.”

Gesterkt door enkele succesverhalen van vestigingen die een sterke groei realiseerden in 2013, is besloten om onze organisatie voor 2014 flink te laten groeien. Na het onderzoeken van de marktpotentie is een volledig nieuw witte vlekkenplan gemaakt, dat het komend jaar voor 10 tot 15 geheel nieuwe vestigingen plaats maakt. Hiervoor zoeken wij enthousiaste ondernemers, waarvoor wij een goede en intense begeleiding verzorgen ter ondersteuning van de opstart en de bedrijfsvoering.’, aldus Van der Lubbe.