Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Potaé (King Kumpir) opent een nieuwe vestiging

04 februari 2022

Amsterdam, Rotterdam en Utrecht, dat zijn de grote steden waar de vestigingen van King Kumpir zich bevinden. Deze vestigingen worden geleidelijk omgebouwd naar het concept van Potaé. De vestiging in Utrecht is al in de stijl van Potaé gebouwd, dit al sinds 2020. Potaé groeit door. Daarom zal er binnenkort nog een vestiging in Rotterdam worden geopend. Deze is te vinden in het winkelcentrum Alexandrium.
Nieuwe vestiging Rotterdam

Afgelopen jaar lag de focus van Potaé ook al op het openen van franchisevestigingen. Dit biedt nu het geweldige resultaat dat er binnenkort een zaak op de high traffic locatie in winkelcentrum Alexandrium wordt geopend. Het is een erg mooi winkelruimte. Maar liefst 80m2 met een geweldige ligging. Dit pand is te vinden aan de Poolsterstraat 44 naast de H&M en Kruidvat. Rond eind februari zal het pand worden opgeleverd. De verwachting is dat franchisenemer Tanju Çevik in april zijn deuren zal openen. Amsterdam, Almere en Hoofddorp  staan ook op het programma om een Potaé te worden. De concrete ondernemerskansen worden hier ook zeker voor geboden.

Potaé concept vernieuwd

Het familiebedrijf King Kumpirpresenteerde in 2020 het concept voor een vernieuwd Potaé. In hetzelfde jaar opende Potaé de eerste vestiging in Utrecht. Deze vestiging is in 2021 gefranchised aan een ondernemer. De vestigingen in Amsterdam en Rotterdam worden langzaam maar zeker omgebouwd naar het vernieuwde concept. Deze ondergaan een totale metamorfose. Een begin wordt gemaakt met de locatie in Osdorp, de locatie Zuidplein en Bos en Lommer zullen daarna volgen. Een nieuw en mooi interieur en de look en feel van Potaé. Door Covid-19 heeft er een verschuiving plaatsgevonden, take-away en de bezorging van gerechten is steeds populairder geworden. Dit is ook zeker iets wat de designers hebben meegenomen in de huisstijl van de nieuwe vestigingen.

Over het Potaé concept

Bij Potaé worden verse en unieke gerechten geserveerd. De Kumpir is een van de absolute favorieten. Dit is een grote, stomend heet gepofte aardappel. Een breed aanbod bestaande uit: vegan ,vegetarisch, met tonijn of met kip. Zij gaan voor verrassende smaken en combinaties. Potaé hanteert een bepaalde standaard. Alleen het beste van het beste mag op tafel te komen staan. Het gebruik van lokale leveranciers en producten. Dat is waar Potaé ook voor staat. Het liefst wordt er rechtstreeks bij het bedrijf gekocht. Alle gerechten zijn vers en huisgemaakt. Ook de sauzen, deze worden gemaakt van verse ingrediënten, een voorbeeld hiervan is de speciale kruiden(mix). Producten uit de diepvries (of voorgebakken) dat zit er voor Potaé niet in.

Ontvang gratis meer informatie over POTAÉ (King Kumpir)

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

POTAÉ (King Kumpir)

×