Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

POTAÉ (King Kumpir) zoekt ondernemers voor bestaande vestigingen in Randstad

18 augustus 2021
Bij POTAÉ (King Kumpir) draait het allemaal om vers, huisgemaakt eten en boordevol smaak. Dat is wat POTAÉ betreft, dé nieuwe keuken. POTAÉ serveert heerlijke Kumpir, een extra grote, in de oven gepofte aardappel. Samen met een royale topping van groenten, salades en speciale sauzen naar eigen recept. Het overheerlijke gerecht kan zowel vegetarisch als met vlees worden bereid.
Het succes van POTAÉ

POTAÉ is ontstaan vanuit het familiebedrijf King Kumpir dat in 2004 is opgericht in Amsterdam. De familie heeft meerdere ondernemingen opgericht in de foodbranche met verschillende wereldkeukens. De laatste jaren zijn een aantal bedrijven gefaseerd verkocht, omdat zij zich volledig willen focussen op een toekomst met gezond en vegetarisch eten. Begin 2020 presenteerden zij het vernieuwde concept POTAÉ. In Utrecht is de allereerste POTAÉ in 2020 geopend middels franchise. De huidige King Kumpir vestigingen in Amsterdam en Rotterdam worden gefaseerd omgevormd naar het vernieuwde concept. De bestaande en goedlopende vestigingen in Rotterdam en Amsterdam wil POTAÉ ook franchisen. POTAÉ zet hun succes voort en wil groeien naar 20 vestigingen in 2024. Hiervoor zijn zij op zoek naar ondernemers die een eigen vestiging willen beginnen. POTAÉ is in een vergevorderd stadium voor de aanhuur van specifieke locaties in de Randstad en biedt concrete samenwerkingsmogelijkheden voor franchisenemers.

Over POTAÉ

Steeds meer mensen eten vegetarisch. Of dit nu volledig is of een aantal dagen in de week. POTAÉ biedt hen met de vegetarische Kumpir en homemade Falafel een verrassend en vers gerecht. Je hebt geen vlees of vis meer nodig om heerlijk smaakvol te eten. Voor niet-vegetariërs zijn er ook voldoende keuzes.

“POTAÉ gaat elke dag opnieuw voor de beste kwaliteit. We gebruiken zoveel mogelijk lokale producten en kopen deze in bij de lokale leveranciers. De aardappelen komen rechtstreeks van de coöperatie en alleen de beste exemplaren worden geselecteerd. Ook onze Falafel is elke dag vers en huisgemaakt. Reken maar dat je het verschil proeft! Ze hebben een eigen geheim recept voor de sauzen die gemaakt van verse ingrediënten”, aldus de eigenaar van POTAÉ

[box]Ontvang gratis meer informatie over franchisen bij POTAÉ![/box]

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

×