Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Potaé opent haar deuren in Rotterdam Alexandrium!

03 november 2022

Met een vliegende start opende Potaé (voorheen bekend als King Kumpir) haar deuren begin mei van de nieuwe vestiging in Rotterdam Alexandrium. Het Alexandrium is een overdekt winkelgebied met ruim 200 winkels en is onderverdeeld in een Shopping center, Megastores en Woonmall.

De nieuwe vestiging van Potaé is gevestigd op een high traffic locatie en trekt hierdoor een breed publiek. Ondernemer Tanju Cevik is de franchisenemer van deze gloednieuwe vestiging. Na een gezamenlijke zoektocht hebben Tanju en franchiseformule Potaé samen deze geweldige locatie gevonden. De afgelopen maanden waren een succes en Potaé heeft boven verwachting gedraaid. De vestiging is ingericht aan de hand van het vernieuwde concept van Potaé. De uitstraling van Potaé past perfect bij de moderne uitstraling van het Alexandrium.

Potaé (King Kumpir) Rotterdam Alexandrium

Poolsterstraat 44
3067 LX Rotterdam

Uniek concept

Potaé is een succesvolle en unieke franchiseformule. Een van hun favoriete gerechten is Kumpir: een grote, stomend heet gepofte aardappel. Vegetarisch, vegan, met kip of met tonijn: bij Potaé kun je altijd kiezen.

Potaé gaat elke dag opnieuw voor de beste kwaliteit en maakt alleen gebruik van de béste producten. Zo komen alle aardappelen rechtstreeks van de Nederlandse coöperatie en alleen de beste exemplaren worden geselecteerd. Ook de falafel is elke dag vers en huisgemaakt. Reken maar dat je het verschil proeft!

Samen met gepassioneerde franchisenemers wil Potaé in elke grote stad een Potaé vestiging openen en hiermee Kumpir op de Nederlandse kaart zetten!

Ontvang gratis meer informatie over POTAÉ (King Kumpir)

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

POTAÉ (King Kumpir)

×