Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

POTAÉ (King Kumpir) wil Nederland veroveren met nieuwe franchisers

07 augustus 2020
POTAÉ introduceert Nederland aan de Kumpir. Een extra grote, in de oven gepofte aardappel. Met een topping van groenten en salades en een speciale King saus. Dit Turkse gerecht is een gezond alternatief voor de traditionele fastfood snacks en de formule is hard op zoek naar franchisenemers voor uitbreiding naast de bestaande vier vestigingen.

POTAÉ is in 2004 begonnen onder de naam King Kumpir met de eerste vestiging in Amsterdam. Inmiddels is de formule uitgegroeid naar 4 vestigingen in eigen beheer en is in 2020 de nieuwe naam POTAÉ gelanceerd.

Gezond en vegetarisch eten staan bij de formule hoog in het vaandel. Dit is terug te vinden in de uitstraling van de vestigingen, de ingrediënten en de zorg waarmee de gerechten worden bereid. Andere bekende gerechten als falafel, Pita’s, friet en salades kunnen ook worden besteld.

De eerste franchisenemer heeft inmiddels getekend en de formule is klaar om het concept landelijk uit te rollen. POTAÉ heeft de afgelopen jaren een solide franchise-concept neergezet. Het concept en alle processen en werkwijzen zijn uitgewerkt op operationeel, commercieel, juridisch en strategisch vlak.

POTAÉ is op zoek naar ondernemers die geloven in het concept en geloven dat gezond en verantwoord eten de toekomst is. Door heel Nederland zoekt de formule nieuwe franchisenemers, met name in de grote steden.

[box]Wilt u ook vrijblijvend meer informatie ontvangen over het concept? Vraag dan direct gratis extra informatie aan.[/box]
×