Pour Vous-directeur Paulien Ruiter maakt carrièreswitch

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

paulien ruiter
De Pour Vous-directeur legt na bijna negentien jaar haar functie bij de formule neer. Ruiter wordt per 1 december a.s. franchisenemer van een winkel aan de Leidsestraat in Amsterdam. Dat laat een woordvoerder van de parfumerieketen weten aan RetailNews.

Ruiter begon in 1997 als algemeen directeur van Pour Vous en werd na de de overname door ICI PARIS XL twee jaar terug benoemd tot operationeel directeur. Na 19 jaar als directeur voor de parfumformule te hebben gewerkt is Ruiter nu toe aan een nieuwe uitdaging. Ruiter noemt het ‘een bijzondere carrièreswitch’. Een woordvoerder laat weten dat er druk gezocht wordt naar een opvolger voor Ruiter, maar dat deze nog niet bekend is.

De parfumformule liet onlangs nog weten dat er gemikt wordt op uitbreiding van het aantal winkels om zo door te groeien naar een top drie positie op de Nederlandse markt. Pour Vous beschikt momenteel over zo’n veertig winkels. Zelfstandige ondernemers hebben de mogelijkheid om aspirant-lid te worden en zo te profiteren van het inkoopvoordeel en de marketingondersteuning van moederbedrijf A.S. Watson. Op deze manier kan er doorgegroeid worden naar een volwaardige winkel.

 

Delen:

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.