Powervrouw Marijke Horstink schuift aan bij Wilfred Genee

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Marijke Horstink, oprichter van Happy Nurse, is tafelgast bij Wilfred Genee op Het Nationale Franchise Congres

Marijke Horstink is bij een uitstek een powervrouw. Ze werkte jarenlang op directieniveau in de bankwereld bij bedrijven als PricewaterhouseCoopers en ABN AMRO, maar koos voor het ondernemerschap en richtte de franchiseformule Happy Nurse op. Horstink schuift samen met Maarten Steinkamp en Guus Sturink aan bij tafelheer Derk van Dam en presentator Wilfred Genee op Het Nationale Franchise Congres.

HappyNurse is een snelgroeiende arbeidsbemiddelaar in de zorgsector met een brede dienstverlening in tijdelijk en vast personeel. Horstink richtte de formule in eerste instantie op als uitzendorganisatie voor verpleegkundigen, maar momenteel doet Happy Nurse ook thuiszorg.

Horstink ziet de periode als ondernemer als een van de gelukkigste in haar leven. In een interview met de NRC laat de franchisegever weten: „Als ondernemer ben ik veel blijer dan toen ik nog in vaste dienst was. Het gevoel van vrijheid, het feit dat je alleen maar hoeft te overleggen met je compagnon, je geen vaste vergaderdagen meer hebt waarop geen enkel besluit wordt genomen.”

Verder vindt Horstink het geweldig om met ondernemers te werken. “Ze zijn gemotiveerd, creatief, blij, heel anders dan mensen in loondienst. Maar natuurlijk kent het ondernemerschap ook hobbels.”

Die hobbels, de relatie tussen franchisenemer en –gever, hoe Happy Nurse omgaat met negatieve berichten over franchise in de media en de franchisecode… ze zullen allemaal ter sprake komen aan tafel bij Wilfred Genee op het franchisecongres.

Wilt u zich inschrijven voor Het Nationale Franchise Congres? Klik dan hier.

Deelname aan het franchisecongres is uitsluitend voor franchise- en formulemanagement, niet voor toeleveranciers.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website