Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Praxis heeft vijf tuincentra geopend

Ondanks de vele partijen in de tuinsector ziet franchiseformule Praxis kansen voor een innovatief en decoratief tuincentrum. 11 maart jl. opende de formule zijn eerste 5 vestigingen in Amsterdam, Beverwijk, Heerlen en Venlo.

Twee van de 5 vestigingen maakte als tuincentra voorheen deel uit van franchiseformule Praxis. Deze bouwmarkten zijn verbouwd tot de formule Praxis Tuincentrum met een eigen ingang. De overige drie vestigingen zijn van een franchiseorganisatie, die voorheen bij Intratuin was aangesloten. Franchiseformule Praxis Tuincentrum tracht met het assortiment in te spelen op de groeiende vraag.

Praxis is benieuwd hoe de formule wordt ontvangen door de consument, voordat er meer vestigingen worden uitgezet. Toch zal Praxis Tuincentrum zich eind oktober ook gaan vestigen in Groningen. Daarnaast staat de formule open voor potentiële franchisenemers en gaat graag het gesprek aan.

Het concept van Praxis tuincentrum richt zich hoofdzakelijk op groen en daarnaast op decoratie, dierbenodigdheden en horeca. De Partij voor de Dieren is niet gecharmeerd door het houden en verkopen van dieren, omdat het volgens de partij geen geschikte plaats is vanwege de mogelijke impulsaankopen.