Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Prestigieus keurmerk voor CijferMeester

CijferMeester
CijferMeester Den Haag heeft als eerste kantoor binnen CijferMeester het Keurmerk Klantgedreven Dienstverlener voor administratiekantoren verkregen op basis van een uitstekende beoordeling op de keurmerkeisen. Het kantoor heeft tevens een bovengemiddeld goede waardering ontvangen van haar klanten. Als keurmerkhouder is hiermede het recht verkregen het herkenbare logo van het keurmerk te voeren.

“Ik vind het erg belangrijk dat mijn kantoor toestemming heeft gekregen het Keurmerk te voeren. Met het keurmerk bewijs je aantoonbaar dat je kantoor aan de, mede door ondernemers, vereiste kwaliteiten voldoet en je onderscheid je tevens objectief van de concurrentie”, aldus een trotse Casper Klop van CijferMeester Den Haag.”

De Stichting Pro CONSUMENT is keurmerkeigenaar van het in 2012 geïntroduceerde Keurmerk Klantgedreven Dienstverlener voor administratiekantoren. Het keurmerk is het enige keurmerk in Nederland dat de keurmerkentoets van het Ministerie van Economische Zaken heeft ondergaan. De toets is afgenomen door de Raad voor Accreditatie.

dinsdag 13 maart 2012.