Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Prikkel je smaakpapillen en ondernemersgeest

Op zaterdag 9 december wordt Leeuwarden overspoeld door de heerlijke geur van versgemalen koffiebonen tijdens een Anne&Max event, waar zowel de smaakpapillen als ondernemersgeest van potentiële ondernemers wordt geprikkeld.

In een ochtend worden ondernemers ondergedompeld in de warme en gastvrije wereld van Anne&Max. In het sfeervolle pand op de hoek van het Naauw en de Groentemarkt vindt een smaakvolle koffietasting plaats, geleid door eigenaar Wobbe van Zoelen. Hij neemt ondernemers mee op een reis door de wereld van bio en direct trade koffie, en laat zien hoe eten de aroma’s en nuances van elke kop koffie verandert. Het is een smaaksensatie die de zintuigen prikkelt! Naast de boeiende koffietasting is er een presentatie over het succesvolle Anne&Max concept en ruimte voor vragen over de franchisemogelijkheden.

De reis naar ondernemerssucces begint in hartje Leeuwarden, waar smaakpapillen worden geprikkeld en dromen worden waargemaakt. Wil je deel uitmaken dit inspirerende event? Meld je aan per mail bij Merel van Velzen, franchiserecruiter bij Anne&Max, via franchise@annemax.nl.

Ontvang gratis meer informatie over Anne&Max

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Anne&Max

×