Primatch actief in regio Amsterdam

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Franchisenemer Debby Reemers start per 1 december 2017  met Primatch HR Groep in de regio Amsterdam. Hiermee groeit het aantal opererende vestigingen in Nederland naar een totaal van tien.

Primatch ondersteunt bedrijven op uurbasis in online recruitment en employer branding. Franchisenemer Debby Reemers gaat aan de slag in de regio Amsterdam.

“Als Primatch-partner ben ik een 360 graden recruitmentpartner voor organisaties. Ik heb 16 jaar HR-en organisatieadvieservaring opgedaan in zowel multinationals als in MKB. De afgelopen zeven jaar heb ik de focus op recruitment gelegd. Een fascinerend en veelzijdig vakgebied met raakvlakken in de marketing, psychologie maar ook organisatieadvies. Primatch spreekt me aan vanwege de nadruk op partnerschap met de klant en de consistente kwaliteit van de dienstverlening. Het belang van de klant staat altijd voorop. Ik woon sinds 1999 in Amsterdam en ben dan ook met groot enthousiasme Primatch Partner voor de regio Amsterdam.” aldus de nieuwe franchisenemer, Debby Reemers.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.