Primera gaat realtime aanbiedingen inzetten

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Franchiseformule Primera gaat gebruik maken van een nieuwe kassasoftware waarbij er van iedere kassabon direct een kortingsbon gemaakt kan worden. Door deze manier van realtime aanbiedingen doen hoopt Primera de klant over te halen direct of bij het volgende bezoek nog een aankoop te doen.

Commercieel directeur Gert van Doorn laat aan RetailNews weten: “Klanten weten niet altijd precies wat er allemaal te koop is bij Primera. Als zij bijvoorbeeld hun cartridges afrekenen, weten ze niet dat er in de hoek van de winkel ook printerpapier in de schappen ligt.”  Met realtime aanbiedingen wil de tabakswinkelketen duidelijk maken aan de klant wat het assortiment is en de klant overhalen nog een aankoop te doen. Op deze manier worden er voor verschillende producten in het assortiment van Primera passende aanbiedingen gemaakt.

Primera is daarnaast ook bezig met de expansie. De tabaksformule groeit dit jaar met elf vestigingen. Deze trend verwacht Primera door te zetten in 2017. “Ondanks de hoge winkeldichtheid, zijn er nog steeds regio’s waar de formule niet vertegenwoordigd is. Maar de focus ligt op kwalitatieve groei, niet zozeer op bepaalde regio’s voor nieuwe vestigingen”, aldus Van Doorn.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website