Proconnext versterkt zich met Wim Overwater

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids


Wim Overwater is per oktober als 12e partner gestart bij Proconnext. Bij het snel groeiende strategisch Recruitment adviesbureau wordt hij verantwoordelijk voor de regio Zoetermeer, Alphen a/d Rijn en Gouda.

Wim heeft de afgelopen 14 jaar als (partner) personeelsadviseur gewerkt voor een advies en accountancy bureau. Voor dit bureau adviseerde hij midden- en kleinbedrijven op het terrein van personeel en organisatie.

Bij Proconnext krijgt Wim de kans om op Recruitment gebied echt de diepte in te gaan en bedrijven daar bij te ondersteunen. “In feite begint alles met Recruitment”, aldus Wim. Als je ‘aan de poort’ de zaken goed invult, ga je daar structureel van profiteren. Het inbedden van het werving- en selectieproces in je organisatie betaalt zich uit door het goedkoper werven van meer en betere kandidaten. Een belangrijke voorwaarde is wel dat je daar als ondernemer ook echt zelf mee aan de slag gaat. “Iedereen begrijpt dat je de financiële administratie zelf op orde moet hebben, maar dat geldt net zo goed voor je Recruitment proces”, aldus Wim. 

dinsdag 1 november 2011.

Delen:

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.