Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Proef de toekomst van WASBAR: Ontdek de Tuk Tuk Tiger Bagel Burger – jouw kans om deel uit te maken van onze Nederlandse expansie!

Gedaan met dat verdomde regenweer, spring vibes are out! Bij WASBAR zijn we enthousiast om onze nieuwste culinaire creatie aan te kondigen als test voor Nederland. Hungry for more? WASBAR to the rescue!

Wij introduceren de Tuk Tuk Tiger Bagel Burger – een culinair avontuur dat wild, funky en uitgesproken pittig is! Deze unieke bagel burger bestaat uit een sunflower bagel broodje belegd met krokante kip, satésaus en een pittige chili-jam. Met een topping van gebakken uitjes, rode cheddar, lente-uitjes, knapperige cashewnoten en jonge bladspinazie is deze Bagel Burger een Asian delight die je niet wilt missen. Release your inner tiger!

Maar dat is nog niet alles. We zijn trots om aan te kondigen dat de Tuk Tuk Tiger Bagel Burger ons eerste testproduct is voor de Nederlandse markt, als onderdeel van onze aanstaande uitbreiding naar Nederland. We geloven dat  de Tuk Tuk Tiger de perfecte introductie is voor de smaken van WASBAR voor onze toekomstige Nederlandse gasten. Niet alleen door de Nederlandse liefde voor satésaus, beïnvloed door de Aziatische keuken, maar ook door de voorkeur voor gefrituurde producten.

Ben jij een aspirant-ondernemer met een passie voor innovatieve foodconcepten? Dit is jouw kans! Vraag nu meer informatie aan, ontdek hoe je jouw eigen WASBAR kunt openen en breng de Tuk Tuk Tiger naar jouw geliefde stad!

Samen kunnen we de toekomst van foodservice in Nederland vormgeven. Sluit je aan bij de WASBAR familie en start jouw ondernemingsavontuur vandaag!

Onze succesvolle formule en innovatieve producten, zoals de Tuk Tuk Tiger Bagel Burger, zijn de perfecte basis voor een bloeiende onderneming.

Waarom kiezen voor WASBAR?

  • Interessante financiële propositie
  • Uniek Concept met uitgebreid menu voor de hele dag (ontbijt, lunch, snacking, dinner)
  • Groei en Succes: Deel uitmaken van een merk dat zich al bewezen heeft en blijft groeien.
  • Ondersteuning: Binnen de groep werden al meer dan 50 franchiseondernemers begeleid met een franchisesuccesratio van 95%

Vraag nu meer informatie aan, ontdek de voordelen van het runnen van een eigen WASBAR restaurant en breng de Tuk Tuk Tiger naar jouw geliefde stad! Samen kunnen we de culinaire kaart van Nederland veranderen en jouw ondernemersdroom waarmaken.

Ontvang gratis meer informatie over WASBAR

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

WASBAR

×