Proeflokaal Sijgje winnaar ‘Leukste Restaurant 2018’

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Op maandag 5 maart 2018 nam Proeflokaal Sijgje de ‘Winnaar Keten Award’ in ontvangst. Vlak na de feestelijke opening van de nieuwe vestiging in Schiedam is het proeflokaal uitgeroepen tot leukste restaurant onder tien steden.

“Hier hangt hij: ons award waar Erwin en ik ape-apetrots op zijn!”, vertelt medeoprichter Claudio Houtman in zijn net geopende vestiging in Schiedam. De award uitreiking van de Verkiezing van het Leukste Restaurant 2018 vond op 5 maart plaats in het Award Show Theater in Gorinchem. Tijdens deze feestelijke uitreiking werden de provincie en landelijke winnaars bekend gemaakt en gehuldigd door Nederlandse actrice en presentatrice Katja Schuurman. Tijdens de feestelijke avond trad Maan, winnares van The Voice of Holland 2016 op en organiseerde Qmusic ter afsluiting een afterparty. ‘’De leukste keten onder tien vestigingen. Geweldig.’’, aldus Houtman. Proeflokaal Sijgje gaat voor landelijke groei en kiest voor samenwerking op basis van franchise.

Delen:

Laatste franchisenieuws

 • John Zonneveld

  Leukste restaurant? Afgelopen vrijdag 19 juli 2019 “genoten” van een arrangement drie gangen +drie drankjes voor 18 personen a 30 euro.
  Alles ging fout en de kennismaking met Kelly van Vliet franchiseondernemer Sijgje Schiedam was zeer onsympathiek.
  Verwacht een rekening van 540 Euro doch alle wijn die men uitschonk was buiten het arrangement, rekening voor een dit senioren gezelschap groot 700 Euro!
  Gevraag aan Kelly wat zij ervan vind om voor de volle mep wijn van 4,15 uit te schenken in plaats van huiswijn 3,95 uit het arrangement! Maak de prijzen niet dit is groepsbeleid! Vind je het normaal klanten op te lichten? Reactie Kelly : ik heb gasten, een hoer heeft klanten. Messenger bericht gestuurd aan de twee oprichters Erwin Nieuwenhuizen en Claudio Houtman van Sijgje, tot op heden geen reactie van de heren. Leuk????? Nee!!!! 160 Euro opgelicht en voor 140 Euro niet uitgeschonken maakt 300 Euro oplichting!

  Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.