Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Profijt Meubel opent nieuwe vestigingen in Veenendaal en Gouda

Profijt Meubel blijft groeien. Inmiddels telt de formule 33 vestigingen. Eind vorig jaar gingen de winkels in Veenendaal en Gouda open en voor dit jaar staan alweer twee nieuwe openingen in de agenda. Profijt Meubel maakt onderdeel uit van de Internationale Meubel Groep (IMG).

Marcel den Ouden, eigenaar van Profijt Meubel in Veenendaal is blij met de opening. “Klanten reageren enthousiast op de nieuwe winkel. We zien dan ook een stijging in de bezoekersaantallen en orders en hebben vertrouwen in de kracht van de formule en de sterke organisatie erachter.”

“Onze familie doet tot grote tevredenheid al jaren zaken met IMG, waarvan we bijna alle formules voeren,” aldus Wesley de Jong. “We zijn in 2015 gestart met Profijt Meubel, met vestigingen in Zoeterwoude en Amsterdam, en sinds eind oktober 2016 in Gouda, waar we meer woonwinkels hebben. Het formule-idee spreekt ons aan. De eerste openingsweken zijn veelbelovend, met bezoekersaantallen die boven verwachting zijn.”

Rob van Drunen is eindverantwoordelijk voor de woonformules binnen IMG. “Profijt Meubel groeit gestaag verder, of we nu economische tegenwind hebben of niet. Dat zegt iets over de formule en vooral over de ondernemers die ermee werken. De recente openingen laten zien dat er veel vertrouwen is in Profijt Meubel en in onze organisatie.”

Is het franchisen bij Profijt Meubel iets voor u? Klik hier voor meer informatie.