Profijt Meubel opent winkel in Den Bosch

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Franchiseformule Profijt Meubel, onderdeel van de Internationale Meubel Groep (IMG) blijft groeien. Afgelopen zomer werd de 29ste winkel in Helmond geopend en daar komt nu de winkel in Den Bosch bij. De Profijt Meubel in Den Bosch maakt onderdeel uit van de Bossche Woonboulevard en wordt gerund door de meubelfamilie Hoogboezem.

De familie Hoogboezem runt ook een Profijt Meubel-winkel in Breda. “We scoren buitengewoon goed met Profijt Meubel in Breda en verwachten dit ook voor Den Bosch,” vertelt Marian Hoogenboezem. “Voor ons is het een prima aanvulling op de formules die we in Den Bosch voeren. De Profijt Meubel-formule wordt in een winkel geplaatst met andere sterke formules als Xooon, Henders & Hazel en IN.HOUSE, het huismerk van IMG. Consumenten kunnen van een laag tot hoog niveau bediend worden. “Profijt Meubel staat in de nieuwe stijl in de winkel waar klanten erg enthousiast op reageren. IMG is vanaf het begin af aan een groep geweest voor, door en met ondernemers op het gebied van inkoop en marketing. Dat zit in het DNA en spreekt ons zeer aan als IMG’ers van het eerste uur”, aldus Hoogboezem.

Rob van Drunen, franchisemanager van de woonformules binnen IMG, is blij met de onlangs geopende 30ste winkel. “De dertigste winkel is iets om bij stil te staan. Het gaat heel goed met de formule, we scoren bijna 15 procent hoger dan vorig jaar. En nummer 31 zit er aan te komen, en wel in Eindhoven.”

 

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.