Pronto Wonen opent nieuwe winkels in Sliedrecht en Roermond

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Pronto wonen

Pronto Wonen heeft onlangs winkels geopend op de woonboulevards in Sliedrecht en Roermond. Na de recente uitbreidingen telt de formule nu 33 vestigingen. Voor 2017 zijn nog eens 4 winkels voorzien,  waardoor de landelijke dekking verder wordt versterkt. Pronto Wonen maakt onderdeel uit van de Internationale Meubel Groep (IMG), andere bekende formules van IMG zijn Profijt Meubel en DroomDomein.

Benjamin Roobol is één van deze ondernemers en eigenaar van de nieuwe Pronto Wonen winkel in Sliedrecht. Voor Roobol betekent deze winkel een aanvulling op zijn vestigingen van Pronto Wonen in Naaldwijk, Spijkenisse en Utrecht. “Pronto Wonen is een formule die gedragen wordt door de ondernemers, met een sterke retailservice-organisatie erachter. Pronto Wonen rendeert goed en is voortdurend in beweging. We zijn nog maar net open, en draaien direct een mooie omzet. We hadden een openingsactie met een fauteuil en die vloog de winkel uit.”, aldus Roobol.

Ondernemers Bert Vriens en Ralph Maas openden hun nieuwe winkel op het Retailpark in Roermond, net nadat zij de Pronto Wonen winkel in Tilburg hebben verplaatst en volledig vernieuwd. “Roermond is een échte winkelstad voor het zuiden van het land met veel bedrijvigheid. Pronto Wonen staat voor sfeer, gezelligheid en goede, trendy producten voor een prima prijs. Vanuit de centrale organisatie in Etten-Leur worden wij ondersteund door een fantastisch team, zodat wij als ondernemers ons kunnen focussen op de consument. We hebben er alle vertrouwen in dat ook deze nieuwe winkel een succes wordt.”

Rob van Drunen, eindverantwoordelijk voor de woonformules binnen IMG, is blij met de nieuwe winkels. “Ik feliciteer beide ondernemers van harte met hun uitbreidingen. Pronto Wonen staat stevig in de markt en we groeien nog altijd door. In Capelle aan de IJssel wordt de Pronto Wonen winkel momenteel verbouwd en nog voor de kerstdagen zal daar alles klaar zijn. Daarna gaan we in het nieuwe jaar verder met de voorbereidingen  van de volgende 4 vestigingen.

Is het franchisen bij Pronto Wonen iets voor u? Klik hier voor meer informatie.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise