Prymaxx zoekt rayonmanagers in Nederland

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Prymaxx is op zoek naar 6 rayonmanagers voor verschillende regio’s om Nederland beter te kunnen bedienen. De verschillende rayons waar de formule nog invulling voor wenst zijn; Limburg, Brabant west/Zeeland, Zuid-Holland noord, Zuid-Holland zuid, Utrecht en Noord-Holland zuid. De overige 5 rayons zijn ingevuld door agenten.

Prymaxx is gevestigd in Enschede en verkoopt brandblusmiddelen. De formule verkoopt hoofdzakelijk een drietal types spray-brandblussers. Dit zijn innovatieve blussers met een houdbaarheidsdatum en hierdoor dus keuringsvrij. Daarnaast bieden ze een eigen lijn aramide brandblussers, die tien jaar keuringsvrij zijn. Ten slotte verkoopt de formule ook veiligheidsmaskers.

Het Prymaxx hoofdkantoor bevind zich in Enschede. Vanuit daar worden de lokale rayons met zelfstandige regio managers gestuurd. Deze rayons bestaan per franchisenemer uit minimaal 1.000.000 inwoners en 100.000 bedrijven. Dit bekend dat andere franchisenemers binnen dit gebied geen klanten mogen werven.

De formule is actief in verschillende branches zoals automaterialen, boten, huishoudelijk, BHV instructeurs, brandbeveiliging, gemeenten, zorg en kantoren. Daarbij benaderen franchisenemers zelf de bedrijven en instanties en zorgen voor een vakkundig advies. Op deze manier zorgt Prymaxx voor een betere veiligheid tegen lagere kosten.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website