QoQo Massage opent haar 10e vestiging in Gouda

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

QoQo Massage Gouda franchise

Franchiseformule QoQo Massage opent per 5 augustus a.s. in Gouda haar 10e vestiging in Nederland. QoQo Massage biedt verschillende massages aan in haar vestigingen, met als basis de traditionele Chinese massagetechnieken. De franchisenemers van de nieuwe vestiging zijn Valencia en Mareg (31 en 25), beiden waren ze al actief bij de formule.

“Vanaf onze eigen kennismaking met QoQo tot op heden zijn wij heel erg blij met de ervaring en de groei die wij binnen QoQo hebben mogen meemaken en zijn wij trots op het feit dat wij, met onze interesse en passie voor het vak, een eigen vestiging mogen openen”, aldus de nieuwe ondernemers.

In de haastige, drukke wereld waar we in zitten is het belangrijk om goed te ontspannen en hier tijd voor te nemen. “Massage kan helpen om spanningen in he lichaam en stress in je hoofd te verlichten. Wij geloven er sterk in dat gedachtes jouw manier van leven bepalen en dat het daarom heel erg belangrijk is om rust in je hoofd te creëren en regelmatig te ontspannen.”

“Ons doel is om de barrière in het nemen van de stap naar een massage kleiner te maken door middel van openheid en vertrouwen. Wij vinden dat massage voor iedereen toegankelijk zou moeten zijn, aangezien het een weldaad is voor zowel lichaam als geest.”

“Tot zover is de vraag naar massage binnen QoQo gestegen en wij hopen dat wij dit in, het altijd gezellige, knusse en mooie stadje, Gouda ook kunnen bereiken.”

Wilt u zelf ook een eigen massagesalon openen? Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan bij QoQo Massage.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website