Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Q’s French Tacos start uitbreiding in Nederland

De kwaliteit van onze ingrediënten en daarmee van ons eindproduct is ongekend hoog. Vandaar dat al onze restaurants zowel bij Thuisbezorgd.nl als bij Google reviews hebben van 4 sterren en hoger.”, aldus franchisegever en oprichter Qamar Zaidi.

Q’s French Tacos is een succesvolle fastfoodketen van premium (Franse) taco’s. De taco’s zijn verkrijgbaar in de formaten small, medium en large met halal gecertificeerd vlees, fried fish of vegetarisch met daarboven op een ruime keuze uit tal van toppings. Fameus is de in eigen huis bereide ambachtelijke saus. Klanten van Q’s French Tacos zijn vooral jongeren en jongvolwassenen. Prijzen voor een complete maaltijd inclusief drankje varieren tussen 6 en 10 euro.  Zaïdi: “Bij ons draait het allemaal om het eten, daar ligt onze 100% focus op.”

Vrijheid van ondernemen – geen McDonald’s

Wij zijn geen McDonald’s, onze franchisenemers hebben veel vrijheid bij de inrichting van hun vestiging. Dat betekent dat de franchisenemer veel vrijheid heeft bij de keuze van de materialen en het meubilair als ze maar qua concept en kleur overeenkomen. Er is een 3D ontwerp beschikbaar.  De franchisenemer kan dus zijn eigen persoonlijkheid of persoonlijke voorkeuren terug laten komen. Alleen ten aanzien van het menu is er geen ruimte voor eigen inbreng.

Omdat er met een eenvoudige maar smaakvolle inrichting wordt gewerkt hoeft de franchisenemer relatief weinig eigen vermogen in te brengen: uitgaande van een 50% lening betekent dit dat er 15.000 euro eigen vermogen benodigd is voor een delivery en 30.000 euro eigen vermogen voor een restaurant.

Om de kwaliteit van het eten te borgen verloopt de inkoop van alle taco’s, ingrediënten en sauzen via de franchisegever. Q’s French Tacos berekent géén marges voor de inkoop, alles wordt tegen kostprijs aangeleverd bij de franchisenemers.

Zaidi sluit af: “om de start in Nederland een extra boost te geven hebben wij ervoor gekozen om de eerstvolgende vijf franchisenemers géén entreefee te laten betalen.”

×