Quetzal Chocoladebar opent vestiging in Delft

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Quetzal Chocoladebar heeft €60.000 opgehaald door middel van Knab crowdfunding. Deze financiering wordt gebruikt om een franchisevestiging van Quetzal in Delft te openen. De lening zal worden gebruikt voor de inrichting van de nieuwe vestiging aan de Voorstraat.

Valentijn Eisinga is de nieuwe ondernemer van de vestiging in Delft. Valentijn heeft na zijn MBO-opleiding Bakkerij gewerkt biji verschillende bakkerijen. Hij is onder andere teamleider bij Bakkersland en manager productie bij Bakker Klootwijk geweest. Zijn droom is om een eigen bedrijf te starten en dat is hem gelukt. Valentijn: “Ik wil ervoor zorgen dat de gasten van verantwoorde chocoladeproducten kunnen genieten in een sfeervolle ambiance. De aankondiging op Facebook van Quetzal in Delft is al meer dan 2.000 keer gedeeld of geliked, er zijn bijna 600 (positieve) reacties en op onze eigen Facebookpagina heeft Quetzal Delft al 100 volgers, terwijl we nog niet eens open zijn.”

In 2001 startte de van oorsprong Belgische franchiseformule in Antwerpen en Leuven. In 2014 werd de formule ook buiten België ontwikkeld. Eerst in Duitsland, in Chemnitz en twee jaar later opende ze de vestiging in Leipzig. In 2016 landde de formule op Nederlandse bodem, zij opende de eerste vestiging in Amersfoort. Het concept is volledig aangepast aan de Nederlandse eisen. De vestiging in Delft is de vijfde in Nederland. Eind 2017 telt Nederland acht vestigingen en het doel is om te groeien naar 50 Nederlandse vestigingen.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.