Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Quetzal de Chocoladebar opent twee nieuwe vestigingen

Franchiseformule Quetzal de Chocoladebar opent in maart 2018 twee nieuwe vestigingen in Groningen en in Wageningen. Quetzal streeft 15 tot 20 vestigingen te hebben in Nederland aan het einde van dit jaar.

Op zondag 4 maart staat de opening gepland van de chocoladebar in Groningen. Het pand aan de Oude Boteringestraat 14 wordt door franchiseneemster Judith Muijsson omgetoverd tot een chocoladebar. Judith is geen onbekende in de Groningen, met haar verschillende ondernemingen heeft ze veel Groningers al aan verschillende lekkernijen geholpen.

In de tweede helft van maart staat de opening van Wageningen in de boeken. In het pand aan de Hoogstraat 97 opent ondernemer Henk van der Meijden zijn chocoladebar. Henk heeft een geschiedenis in de horeca en staat voor een enorme passie naar de gasten. Na zijn opleiding aan de hogere hotelschool heeft hij in binnen en buitenland gewerkt bij gerenommeerde hotelketens, zijn passie om de gastbeleving in zijn eigen winkel op een hoog niveau uit te voeren heeft hem doen  besluiten met Quetzal de gasten te gaan verwennen.

Als master franchisegever in Nederland is Robert Hoenderdos momenteel met meerdere ondernemers in gesprek om chocoladebars in andere steden te openen. Eind 2018 is het streven om tussen de 15 en 20 vestigingen te hebben.

×