Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Quetzal de Chocoladebar opent webshop

Drie jaar geleden verwierf master franchisenemer Robert Hoenderdos de masterrechten Nederland voor Quetzal de Chocoladebar. De formule is opgezet in België. In Nederland zijn er nu vestigingen in Delft en Arnhem. “Corona heeft er natuurlijk net als ieder bedrijf in de horeca voor ons ook grote consequenties gehad”, vertelt Hoenderdos. ”Wij hebben ervoor gekozen om tegendraads te investeren met de ontwikkeling van een webshop. De consument kan nu ook online brownies, boterkoeken, chocololaderepen, bonbons en cadeaus bestellen.”

De webshop wordt aan de ondernemers ter beschikking gesteld en dient door de vestigingen met hun eigen verkoop assortiment te worden gevuld. Hoenderdos: “De webshop is nu een paar weken geopend en loopt nu al goed. Ik ben ervan overtuigd dat ook na corona de webshop een belangrijke aanvulling is voor onze ondernemers. Natuurlijk heb je nu extra vraag van klanten die graag de lokale ondernemer willen helpen. Maar een belangrijk deel van de klanten koopt online ook vanwege het gemak.”

Bij Quetzal de Chocoladebar zijn de producten gebaseerd op diverse chocoladesoorten. Op de menukaart staan bijna 100 soorten chocolademelk, maar ook chocolade milkshakes, ijs en chocoladefondue, brownies, wafels, flensjes en andere lekkernijen. Daarnaast zijn ook koffie, thee, smoothies en andere producten te verkrijgen. De chocolade en de aanverwante producten worden in de chocoladebars van Quetzal op een ambachtelijke en duurzame manier gemaakt. De grondstoffen komen natuurlijk van een van de beste Belgische chocoladeleveranciers.

×